Käynnistyvät pienryhmävalmennukset

Uuteen nousuun pienryhmävalmennus

Jos olet vuosia harjoitellut, mutta tuntuu että alun hurmoksen ja nousujohteisuuden jälkeen olet jämähtänyt paikoillesi, eikä tulosta halua syntyä entiseen tapaan – tämä on sinulle. Keinot on suvannevaiheen murtamiseen on olemassa, valmennuksessa etsitään ne sinulle sopivimmat. Nyt laitetaan kehityskäyrä uuteen nousuun!

Lue lisää

Laadukas liike on lääke pienryhmävalmennus

Valmennus sinulle, joka omaat jo hiukan harjoittelutaustaa, mutta olet huomannut kehossa kolottavan ja joidenkin liikkeiden tuntuvan epämiellyttäviltä. Ristiselkää ehkä vähän jomottaa ja polvia aristaa. Olkapäätä särkee - yölläkin. Valmennukseen osallistuvalla saa olla pieniä vaivoja, joita sitten yritämme yhdessä ratkoa.

Lue lisää

Äijät pienryhmävalmennus

Oletko kauan yrittänyt pudottaa painoa ja tulla parempaan kuntoon? Oletko käynyt salilla mielestäsi säännöllisesti ja tehnyt duunia, mutta mitään ei tapahdu? Oletko valmis muutokseen? Tule mukaan miesten omaan Äijä -pienryhmävalmennukseen, jossa saat harjoitella ja oppia uutta muiden samanmielisten kanssa.

Lue lisää

Syke Startti pienryhmävalmennus

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharrastuksen, mutta epäröit, koska et tiedä mitä laitteita käyttää ja miten? Ja entäs sitten ne vapaat painot? Mihin ja milloin niitä tarvitaan? Kuinka monta sarjaa tulisi tehdä? Entä toistoa? Tästä 4 viikon valmennuksesta saat vastauksen mm. kaikkiin edellä mainittuihin kysymyksiin.

Lue lisää

Fight Club demoryhmät elokuussa

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä testaamaan supersuositun pienryhmämme fight clubin treenejä elokuun ajan vain 45€ hintaan! Törkeän edullista valmennusta!

Lue lisää

Hyvinvoiva minä - pienryhmävalmennus

Ryhmä on suunniteltu ihmisille, joilla lähtötaso kunnon osalta voi olla täysin nolla. Ihmisille jotka eivät ole koskaan löytäneet liikunnan iloa, tai jotka ovat jo vuosia sitten sen kadottaneet. ​​​​​​​

Lue lisää

Golden Years kurssilla keskitytään ikääntyneiden toimintakyvyn parantamiseen

Tule mukaan tähän matalan kynnyksen liikuntaryhmään. Viikottaisissa treeneissä teemme niin voima, liikkuvuus kuin tasapainoharjoituksia, jokaisella sopivalla tasolla.

Lue lisää

Fight Club on Iron Qube -valmennuksen isoveli

Haluatko treenata kovaa ja nousujohteisesti?
Vedä maasta, kyykkää, vedä rinnalle, vedä leukoja, punnerra ym. Liikkeiden lista on loputon ja viikoittain vaihtuvat treenit takaavat sen ettet taatusti kyllästy!

Lue lisää

Keskivartalo kuntoon pienryhmävalmennuksessa

Valmennuksessa keskitytään keskivartalon lihaksiin ja laitetaan keskivartalot kuntoon!

Lue lisää