Hyvinvoiva minä - pienryhmävalmennus

Ryhmä on suunniteltu ihmisille, joilla lähtötaso kunnon osalta voi olla täysin nolla. Ihmisille jotka eivät ole koskaan löytäneet liikunnan iloa, tai jotka ovat jo vuosia sitten sen kadottaneet. ​​​​​​​

Haaveiletko energisestä, hyvästä olosta ja toimivasta kehosta? Tuntuuko siltä että haluaisit lähteä liikkeelle mutta kynnys aloittamiselle on noussut liian korkeaksi? Haluaisitko liikkua, mutta ajatus esimerkiksi kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille menosta tuntuu vaikealta tai jopa ahdistavalta? Mietitkö että terveytesi vuoksi sinun ehdottomasti pitäisi liikkua, mutta tarvitset apua ja tukea aloitukseen?

Oletko yrittänyt usein ”ottaa itseä niskasta kiinni” ja sitten epäonnistunut tai esimerkiksi yrittänyt laihduttaa tuloksetta useasti?

Jos joku tai kaikki edellisistä pitää kohdallasi paikkansa, tämä ryhmä on avain muutokseen.

Ryhmä on suunniteltu ihmisille, joilla lähtötaso kunnon osalta voi olla täysin nolla. Ihmisille jotka eivät ole koskaan löytäneet liikunnan iloa, tai jotka ovat jo vuosia sitten sen kadottaneet.

Ryhmässä lähdetään liikkumaan lempeästi, kehon viestejä kuunnellen, ilman suorittamista, kilpailua ja kovaa rehkimistä. Liikutaan monipuolisesti ulkona ja myös sisätiloissa, kuitenkin vain oman ryhmän kesken. Ryhmässä keskustellaan paljon myös fyysisestä- ja henkisestä jaksamisesta, ravinnosta, stressistä, levosta, itsensä- ja kehon viestien kuuntelemisesta ja miten niitä oppisi tulkitsemaan ja kaikesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvästä.

Tämä ryhmä on valmentajallemme Annalle sydämen asia ja hän todella haluaa auttaa ja tehdä kaikkensa, että jokainen oppisi arvostamaan itseään ja terveyttään ja oppisi nauttimaan liikkeestä sellaisella tavalla, joka itsestä tuntuu hyvältä ja luontevalta.

Olet upea juuri sellaisena kuin olet. Tule vahvistamaan sitä ajatusta ja ota ensimmäinen askel kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa. Lempeän ja ymmärtäväisen valmentajan ja ryhmän tuen avulla onnistut! Yhdessä olemme enemmän!

Valmennus sisältää:

  • Henkilökohtainen alkutapaaminen valmentajan kanssa, jossa kartoitetaan mm. lähtötilannetta ja tavoitteita
  • Omien tavoitteiden mukaiset ohjelmat omatoimiseen liikuntaan yhteistreenien lisäksi
  • Ohjeistusta terveyttä ja hyvinvointia tukevaan ruokavalioon
  • Valmentajan ja ryhmän tuki suljetussa Facebook/Whatsapp- ryhmässä
  • Hinta 89€/ 4 viikkoa
  • Valmennuksen kesto 16 viikkoa ( 4kk)
  • Maanantaisin klo 17:00-18:00
  • Seuraava aloitus 31.8.2020


Valmentajana toimii Personal Trainer Anna Räisänen.

Ilmoittaudu mukaan valmennukseen ostamalla valmennuspaketti verkkokaupasta!23.-31.12.2021 TAPAHTUMIEN JÄRJESTÄMINEN KEMPELEEN PALLOILUHALLI OY:N TILOISSA

Ojan Rauta Areenalla ja Kurikkahaantien hallissa järjestettävissä tapahtumissa (treenit, pelit jne) tulee huomioida 23.12.-31.12.2021 seuraavaa.

Lue lisää