Huhtikuun asiakastiedote

Hei ihanat asiakkaamme!

Viimeiset viikot ovat olleet todella hämmentäviä, hektisiä, stressaavia, - jopa pelottavia. Toivottavasti te kaikki voitte hyvin ja olette pysyneet terveinä! Epätietoisuus kaikesta on ehdottomasti tilanteessa kaikkein haastavinta, tästä voimme kaikki olla varmasti samaa mieltä. Kuinka kauan tätä kestää? Milloin asiat palautuvat normaaleiksi?

Haluamme kiittää koko henkilökunnan puolesta luottamuksestanne viime vuosien aikana.

Muutama vuosi sitten avatessamme ovemme olimme onnekkaassa asemassa alueen ainoana liikuntakeskuksena. Pääsimme seuraamaan läheltä, miten paikallisten hyvinvointi kasvoi kohisten ja miten mieletön yhteishenki jäsenillämme on. Kiitos tästä sydäntä lämmittävästä yhteenkuuluvuuden tunteesta.

Olemme miettineet koko tiimin voimin nämä viikot miten selviämme näiden vaikeiden aikojen yli. Valvottuja öitä on takana ja olo on ollut ajoittain jopa lohduton seuraavan kysymyksen äärellä: Miten mahdollistamme sen, että teillä kaikilla on jatkossakin kotoisa paikka, jonne voitte tulla huolehtimaan hyvinvoinnistanne?

Huoli on luonnollisesti kova myös koko tiimistämme. Monen työntekijämme koko elanto on kiinni Sykkeessä. Miten säilytämme työpaikat? Syke on jokaiselle työntekijällemmekin muutenkin tärkeä paikka, - olemme kaikki yhtä vuosien varrella jo melko suureksi kasvanutta perhettä.

Yritetään löytää tilanteesta myös positiivisia puolia. Ehkä tästä alkaa evoluution uusi aikakausi, ja alamme kasvamaan sydämen tasolla. Ehkä nyt on tullut aika tuoda ulkoinen- sekä sisäinen maailmamme tasapainoon. Materialistisen menestyksen metsästys ja itsemme pakeneminen jonnekin ulkopuolelle on ehkä nyt tullut päätökseensä, ja osaamme arvostaa hyvinvointiamme ja terveyttämme jatkossa enemmän. Tämä poikkeustilanne on nimittäin monelle meistä varmasti kirkastanut sen, että terveys on arvokkainta mitä meillä on, eikä sitä voi pitää itsestäänselvyytenä. Pidetään siis itsestämme huolta entistä paremmin nyt, -sekä tilanteen jälkeen. Kuinka ihanalta varmasti sitten tuntuukaan palata salitreenien, -sekä ryhmäliikunnan pariin!

Tällä hetkellä saamme ihan mielettömän määrän viestejä, joihin vastaamme saapumisjärjestyksessä. Pyydämme teiltä kärsivällisyyttä.

Keskitytään nyt kaikkeen mikä on mahdollista

Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia ratkaisuja. Moni asia on tällä hetkellä hankalaa tai mahdotonta, - mutta keskitytään nyt kaikkeen mikä on mahdollista!

Olemme kehittäneet liudan vaihtoehtoja, joilla te saatte rahoillenne vastinetta siihen saakka, että elämä palaa normaaliksi. Tämä tapahtuu toivottavasti mahdollisimman pian, - meillä on nimittäin nyt jo kova ikävä teitä!

  • Online Training -palvelut Facebook ryhmä, jossa etäohjattuja livejumppia 3 kertaa viikossa. Liity mukaan Facebook-ryhmään tästä. Toukokuun aikana siirrymme striimaamaan muuta alustaa käyttäen kuin Facebook joten pysy kuulolla mikäli et ole Facebook käyttäjä mutta haluat osallistua etäjumppiin tuttujen ohjaajien kanssa.

  • Personal Trainereidemme suunnittelemia kotitreeniohjelmia Sykkeen appissa jäsenien vapaaseen käyttöön - ensimmäisen ohjelman saat tästä.

  • Liikuntavälineiden vuokraaminen, pientä korvausta vastaan, kotiin jotta saat kotitreenistä vielä enemmän irti.

  • Valmentajiltamme on myös mahdollista ostaa yksilöity valmennuspaketti verkkokaupasta. Paketti sisältää:​​​​​​​
    • Konsultaatiokäynnin videon välityksellä, jossa käydään läpi lähtötilannettasi, tavoitteitasi, -sekä treenamiseen käytettävissäsi olevaa aikaa ja välineistöä
    • Tavoitteitasi tukevat harjoitusohjelmat seuraavalle 6-8 viikolle
    • Hinta 60€


Oletko jo ilmoittautunut mukaan Treenihaasteeseen?

Erikoistilanne on meidän Treenihaasteessakin pakottanut meidät miettimään asiaa uudesta kulmasta. Näin ollen treenaamalla kotona kerrytät myös pisteitä.

Treenin jälkeen käy kirjaamassa treenisuorituksesi ja lähetä tämä meille.

Kilpailuaika 1.4.-31.7.2020. Osallistuaksesi haasteeseen sinun tulee ilmoittautua kisaajaksi ja sinulla tulee olla voimassa oleva jäsenyys ainakin 1.8.2020 asti.

Tule mukaan Treenihaasteeseen

Ota loppukiri Sipoon Sykkeen Treenihaasteessa ja treenaa 40 kertaa heinäkuun loppuun mennessä!

​​​​​​​Huhtikuussa alkoi Sipoon Sykkeen "Treenihaaste". Tavoitteena on kannustaa ja motivoida ihmisiä liikkumaan myös kotona, ulkona ja kesällä. Osallistumalla Treenihaasteeseen voit voittaa 400€ treenilahjakortin! Voit edelleen ilmoittautua mukaan Treenihaasteeseen täältä:

Lue lisää


Tue paikallista ja auta pientä - osta kannatusjäsenyys verkkokaupasta

Haluaisitko tukea meitä vielä jollain tavalla näiden vaikeiden aikojen yli?

Kannatusjäsenyyden kappalehinta on 5€, mutta voit halutessasi ostaa useamman kannatusjäsenyyden.

Jokainen kannatusjäsenyyden ostanut henkilö saa nimensä keskuksemme seinälle.


Ossi suorittaa meillä InBody-mittauksia taas ensi viikolla

Seuraava mittauspäivä on tiistaina 21.4 kello 10:00-20:00. Normaalisti mittaukseen voi tulla ilman ajanvarausta mutta poikkeustilanteen vuoksi toivomme että jokainen varaisi itselleen oman ajan. Muistathan että mikäli et tunne olevasi täysin terve jätäthän tulematta.


Mikä ihmeen InBody770-mittaus?

Ossi Nikula, Easyway Finland Oy:stä suorittaa keskuksessamme InBody770-kehonkoostumusmittauksia neljä kertaa vuodessa. Mutta mikä tämä InBody-mittauslaite oikein on?

Lue lisää