Sipoon Sykkeen uutiskirje 05/2020

Suomen hallitus tiedotti koronavirukseen liittyvien rajoitusten purkamisesta ja helpottamisesta maanantai-iltana. Olemme suunnitelleet toimenpiteitä toimintamme uudelleen käynnistämiseen muun muassa ryhmäliikuntojen osalta.
Nyt toivomme että nämä positiiviset uutiset tulevat vaikuttamaan myönteisesti myös jäsentemme käyttäytymiseen.

Meidän toimintaamme koskevat isoimmat helpotukset ovat ulkoliikuntapaikkojen avaaminen 14.5. sekä ihmisten kokoontumista rajoittavien määräysten helpottaminen 1.6.2020 alkaen. Tarkoittaen, että kesäkuusta alkaen sallitaan 50 hengen kokoontumiset.
​​​​​​​On kuitenkin oletettavaa, että Sosiaali- ja Terveysministeriö tulee määrittelemään 1,5-2,0 metrin ”turvarajat” siitä, kuinka lähekkäin ihmiset saavat olla ja näitä ohjeita odotamme nyt.

Suomen hallituksen asettamat rajoitukset koronavirusepidemiaan liittyen

Vaikka 10 ja 50 hengen kokoontumisrajoitukset eivät virallisesti tai lain mukaan rajoita meidän toimintaamme kuntosaleilla, tulee 50 hengen tapaamisten salliminen varmasti vaikuttamaan muun muassa ryhmäliikuntaan.

Lue lisää


Hallituksen asettamien linjausten vaikutus ryhmäliikuntaamme

Koska on oletettavaa että ryhmäliikunnan uudelleenkäynnistämisen edellytyksenä on pystyä määrittelemään jopa kahden metrin turvavälit päätimme pyrkiä järjestämään ryhmäliikunnat mahdollisuuksien mukaan ulkona.

Sipoon Sykkeen ryhmäliikunnat palaa porrastetusti 1.6.2020 alkaen noudattaen hallituksen suosituksia.

Turvaväleistä huolehtiminen onnistuu parhaiten ulkotreeneissä.

Ryhmäliikunnat käynnistetään porrastetusti kesäkuusta alkaen

Teidän ja kaikkien muiden terveyden vuoksi olemme päätyneet järjestämään tämän kesän ryhmäliikunnat mahdollisuuksien mukaan ulkona. Ulkona treenaaminen mahdollistaa turvalliset etäisyydet toisistaan vaikkakin osallistujia olisi useampi.

Lue lisää


Treenikontti avaa ovensa uudella paikalla - Ingman Areenalla

Viime kesä oli Treenikontin ensimmäinen. Vaikkakin Joensuun Tila muuten oli ihanteellinen oli sinne vaikea löytää. Siksi olemmekin äärimmäisen kiitollisia mahdollisuudesta saada kontti sijoitettua Ingman Areenan parkkipaikalle. Ja siinä se nyt seisoo. Avajaisia vietetään 16.5 kello 10:00 alkaen.

Treenikontin hinnasto kesäkaudelle 2020

Kertamaksu 10€ / Ohjattu WOD-osallistuminen 12€ kertamaksu
29,90€ / 2 viikkoa
39,90€ / 4 viikkoa
79,90€ / kesäkausi 2020

Teille, ihanat Sykkeen jäsenet, löytyy tänä kesänä aivan oma hinnasto.

  • Mikäli sinulla on voimassa oleva Maksimi-Syke jäsenyys saat ilman mitään lisämaksuja käyttää Treenikonttia.
  • Mikäli sinulla on joko Sali-Syke- tai Päivä-Syke jäsenyys saat käyttää Treenikonttia pientä lisämaksua vastaan joka on 10€/kk.


Nyt kannattaa siis päivittää jäsenyys Maksimi-Sykkeeksi ja saat 49,90€ kuukausihintaan käyttöösi sekä Sipoon Sykkeen palvelut että Treenikontin palvelut.

Tulossa myös lisämaksullisia palveluita Treenikontilla, esimerkiksi;

  • Ohjattuja WOD:eja (WOD tarkoittaa Workout Of the Day, eli "päivän treeni")
  • Bootcamp kursseja
  • Pienryhmävalmennuksia


Treenikontilla treeniä ulkoilmassa

Täällä pääset treenaamaan monipuolisella välineistöllä ulkoilmassa. Meille pääsee hyvin myös julkisilla pidemmänkin matkan päästä ja mikä parasta - joka päiväksi olemme tehneet sinulle valmiin ohjelman.

Lue lisää


Verkkovalmentamisesta tulossa pysyvä lisä Sipoon Sykkeen palveluihin - Online Training

Tiesitkö että tarjoamme myös etävalmennuksia?

Etävalmennuksessa asiakas saa valmentajan täyden ammattitaidon ja tuen, olematta kuitenkaan sidottuna paikkaan tai aikaan lähivalmennuksen tavoin.

Tapaamiset valmentajan kanssa hoituu kätevästi omassa olohuoneessasi tai vaikka mökiltä käsin videon välityksellä. Treeniohjelmat saa kätevästi video-opasteina.

Jos et kuitenkaan koe tarvitsevasi pidempiaikaista valmennussuhdetta, vaan kaipaat esimerkiksi vain ohjelmaa kesän pihatreenien tekoon, niin voi ostaa verkkokaupastamme online yksilövalmennuspaketin!