Yrityksille

Tiesithän, että työyhteisön hyvinvointi näkyy positiivisena myös yrityksesi tuloslaskelmassa? Sykkeeltä löydät monipuoliset yrityspalvelut kaiken kokoisille yrityksille.

FIRSTBEAT

Työyhteisön hyvinvoinnin kokonaisvaltainen arviointi Firstbeat hyvinvointianalyysin avulla. Saat kokonaisvaltaisen kuvan nykyisen palautumisen riittävyydestä. Firstbeat analyysi auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Firstbeat on yrityksille erinomainen työkalu henkilöstön työkyvyn johtamiseen.

TYKYPÄIVÄT

Työyhteisön TYKY- ja virkistyspäivät yrityksellenne. Järjestämme henkilöstöllenne inspiroivan päivän luomaan lisäenergiaa ja kohottamaan yhteishenkeä. Toiveiden mukaisesti päivään voidaan sisällyttää matalan kynnyksen kevyttä liikuntaa, hikiliikuntaa, kuntotestausta tai vaikkapa hyvinvointiluento.

YHTEISTREENIT

Ohjattu liikunta työporukalle. Yhteinen treenihetki voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi Sykkeen monipuolisesta valikoimasta ohjattuja ryhmäliikuntatunteja tai vaikkapa kuntosalilla toteutettavasta ohjatuista treeneistä. Tuntien suunnittelussa huomioidaan työporukan kiinnostuksen kohteet sekä liikkujien lähtötaso.

YRITYSLUENNOT

Teidän tai meidän tiloissa järjestetyt yritysluennot. Hyvinvointiluennot voidaan toteuttaa yksittäin, osana yritykselle järjestettävää virkistyspäivää tai ohjatun treenin yhteydessä. Luennot käsittelevät hyvinvoinnin eri osa-alueita toiveidenne mukaan. Voit varata puhujan myös yrityksesi järjestämiin tapahtumiin.

SYKE PERSONAL-TRAINING

Syke Personal training -palvelu yrityksille. Tarjoamme henkilöstöllesi yksilö- tai pienryhmävalmennusta. Voimme hyödyntää palvelussa kuntotestauksesta saatuja tuloksia tai avuksi elämäntapamuutoksissa.

SYKE MARKKINOINTIPAKETTI

Sipoon Sykkeen mini, medium ja big -markkinointipaketit ovat nyt myynnissä koronahintaan.

Ota yhteyttä niin kartoitamme tarpeenne ja räätälöimme yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivan tarjouksen!

Täytä tiedot ja olemme teihin yhteydessä!