Tutustu Sykkeen PT-tiimiin

Sykkeen PT-tiimi pitää huolen, että sinä onnistut. Tutustu valmentajiin ja varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon.

Elli Woodward

PT-Manager, Personal Trainer & Ravintovalmentaja

Olen Sipoolainen personal trainer ja ravintovalmentaja. Sykkeellä teen yksilö, -sekä pienryhmävalmennusta ja vastaan keskuksen valmennustoiminnasta.
Terveys ja hyvinvointi on intohimoni, ja haluan saada myös valmennettavani voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Kuuntelen herkällä korvalla ja otan jokaisen yksilönä. Haluan vahvistaa valmennettavan omaa asiantuntijuutta, – ja sitä kautta tarjota työkalut pysyvään elintapojen parannukseen.


Parhaiten osaamistani pystyt hyödyntämään jos:
– Haluat kiinteytyä tai pudottaa painoa
– Haluat lisätä energiaa arkeesi oikeanlaisen liikunnan ja ravitsemuksen avulla
– Haluat päästä eroon esimerkiksi istumatyöstä johtuvista kiputiloista
– Haluat inspiraatiota ja apua hyvään terveelliseen arkiruokailuun

Onnekseni olen ajautunut alalle, jossa ei ole koskaan täysin valmis. Hyvinvointi on niin moniulotteinen paketti, että aina löytyy opittavaa. Tulevaisuudessa tarkoitukseni on siis kouluttautua koko ajan lisää ja oppia uutta aina jokaisen valmennettavan kanssa!

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Elli,
elli@sipoonsyke.fi
045 223 8500


Markus Kolinen

Personal Trainer & Ravintovalmentaja

Olen toiminut laji- ja kuntovalmentajana yli 35 vuotta. Seura- ja yksilövalmentajana sulkapallossa useassa eri seurassa.
Käsitys kuntoilusta voi usein olla metallinmakuinen, kivulias ja raskas. Kun edetään pienin askelin, päästään pitkälle, pitkään. Mukana seuraa parempi kunto ja mieli.

Minulle on myös erityisen tärkeää auttaa heitä, joiden arki on etupäässä istumista ja aika muutenkin “kortilla”. Heillä kuntoliikunnan aloittaminen loppuu usein liian rankkaan starttiin ja opastuksen puutteeseen.

Kokonaisvaltaisen muutoksen tekeminen ei tarvitse olla tuskaista ja monimutkaista. Ensin pitää löytää motivaatio tehdä päätös aloittamisesta. Valmentajasta on apua, kun tehdään realistinen suunnitelma liikunnan, levon ja ravinnon suhteesta ja aloitetaan harjoittelu ohjatusti.

Ei ole kaikkitietävää valmentajaa eli opetan vain mihin olen saanut koulutuksen ja soveltanut käytäntöön. Yritän myös pysyä nöyränä ja uteliaana, koska jokaiselle löytyy se sopiva tapa toimia ja voida paremmin.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Markus,
markus@sipoonsyke.fi
040 733 9500


Personal Training

WiseGymin PT:t ovat koulutettuja hyvinvointialan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteiden saavuttamisessa!

Lue lisää


Pienryhmävalmennus on suosittu valmennusmuoto

Jotta pääsisit kuntoilussa mahdollisimman helposti liikkeelle, järjestämme säännöllisesti erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia. Pienryhmävalmennuksemme ovat olleet todella suosittuja, joten varaathan paikkasi nopeasti.

Lue lisää