Palvelut

Meidän tarina
​​​​​​​
Alussa oli vain unelma… joka muuttui todeksi syksyllä 2016. Kaksi nuorta sipoolaista liikunta-alan ammattilaista löivät viisaat päänsä yhteen, ja niin syntyi sipoolaisten oma liikuntakeskus, Sipoon Syke.

Tavoitteena oli luoda moderni täyden palvelun liikuntakeskus, jossa korostuu Sipoolle ominainen maalaistunnelma. Tätä ei voi olla huomaamatta, kun astuu ovesta sisään ja silmiin osuu kuormalavoista tehty puinen asiakaspalvelupiste, jonka vieressä tönöttää teräksinen maitotonkka. Mutta täällä ei suinkaan treenata puusta sorvatuilla laitteilla, vaan huippumoderneilla, uutuuttaan hehkuvilla kuntosalilaitteilla. Käynnin jälkeen tunnet olosi vahvaksi ja itsevarmaksi! Ryhmäliikuntasalissa nauru raikaa ja lihaksissa tuntuu hyvän olon poltetta. Tavoitteemme on tarjota sinulle endorfiinitäytteisiä liikunta-elämyksiä, joiden myötä sinusta kuoriutuu paras versio itsestäsi! Koko meidän mahtavan tiimin avulla kehitämme ja vaikutamme sipoolaisten hyvinvointiin.

Olemme Syke, Sipoon Syke.

Tutustu palveluihimme

Ryhmäliikunta

Tarjoamme kattavan ja monipuolisen ryhmäliikuntaohjelmiston. Mikäli haluat vaikuttaa tuntitarjontaamme, ystävällisesti lähetä meille palautetta ja kerro toiveesi.

Lue lisää


Kuntosali

Tarjoamme monipuolisen Gym80 ja Matrix -laitteilla varustellun kuntosalin.

Lue lisää


Personal Training

WiseGymin PT:t ovat koulutettuja hyvinvointialan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteiden saavuttamisessa!

Lue lisää


Lapsiparkkiin on aina mukava tulla

WiseGymin lapsiparkissa lapsi saa leikkiä ja touhuta sillä välin kun vanhempi on treenaamassa.

Lue lisää


Pienryhmävalmennus on suosittu valmennusmuoto

Jotta pääsisit kuntoilussa mahdollisimman helposti liikkeelle, järjestämme säännöllisesti erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia. Pienryhmävalmennuksemme ovat olleet todella suosittuja, joten varaathan paikkasi nopeasti.

Lue lisää