UKK

Mietitkö vastausta johonkin kysymykseen. Alta löydät vastauksen useiten kysyttyihin kysymyksiin.

Voiko tulla tutustumaan ennen ostopäätöstä?

Tottakai, meille voit tulla tutustumaan kerran veloituksetta asiakaspalvelun aukioloaikoihin (1 ilmainen tutustumiskerta / henkilö). Katso asiakaspalvelun aukioloajat tästä

Miten voin ostaa jäsenyyden?

Jäsenyyden voit ostaa kätevästi mobiilisovelluksen kautta tai netissä verkkokaupassa. Voit myös tulla meille paikan päälle, niin autamme sinua jäsenyyden ostossa.

Miten voin maksaa jäsenyyteni?

Voit maksaa käteisellä, pankkikortilla tai käyttämällä liikuntarahaa. Meillä käy SmartumPay, ePassi, Eazybreak, Edenred (Ticket, Body & Mind), Virike sekä Tyky Online.

Saako opiskelija-/eläkeläisalennusta? Entä siviilipalveluksessa olevat?

Kyllä, meillä saat opiskelija-, ja eläkeläisalennuksen seuraavasti: -20% Maksimi-Syke -jäsenyydestä (39,92€/kk) ja -10% Sali-, ja Päivä-Syke -jäsenyyksistä (35,91€/kk). Alennus koskee vain tulevia kuukausimaksuja (ei ensimmäistä maksua) ja alennus myönnetään sinulle, kun olet näyttänyt alennukseen oikeuttavan todistuksen. Siviilipalveluksessa oleville pätee samat alennukset.

Miten pääsen kuntoilemaan kun olen ostanut jäsenyyden?

Jos olet ladannut meidän uusimman sovelluksen ja ostanut jäsenyyden sitä kautta, pääset kuntoilemaan vaikka seuraavana minuuttina. Avaat vain kulkuoven sovelluksen kautta ja liikuntakeskuksemme on heti käytössäsi.

Milloin asiakaspalvelu on auki?

Asiakaspalvelu on auki iltaisin maanantaista torstaihin klo 16.00 - 20.00 ja aamuisin maanantaina 10.00 - 13.30 sekä lauantaina 10.00 - 13.00.

Miten saan henkilökohtaisen treeniohjelman?

Henkilökohtaisen treeniohjelman saat varaamalla ensin konsultaation Personal Trainerille. Kartoitamme mahdollisimman tarkasti mitkä sinun tarpeesi ovat ja laadimme ohjelman kartoituksen perusteella. Haluamme, että ohjelma on mahdollisimman henkilökohtainen, koska silloin se palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Voinko tuoda oman Personal Trainerin mukaan kuntosalille?

Meillä on omat ammattitaitoiset Personal Trainerit salillamme, joten emme hyväksy muiden Personal Trainereiden tuomista salillemme ohjaamaan. Tämä päätös on tehty sen takia, että jäsenemme välttyisivät hämmennyksestä.

Voinko tauottaa jäsenyyteni?

Voit tauottaa jäsenyytesi ainoastaan sairaslomatodistusta vastaan. Mikäli olet ollut katkeamatta yli vuoden jäsenenämme, voit valita yhden maksuvapaan taukokuukauden kalenterivuoden aikana.

Kuinka irtisanon jäsenyyteni?

Irtisanominen tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen info@sipoonsyke.fi

Voinko tuoda ystäväni tutustumaan Sipoon Sykkeeseen?

Ehdottomasti. Tulkaa asiakaspalvelun aukioloaikoihin, niin ystäväsi saa täyttää tutustumislomakkeen ja pääsee treenaamaan kanssasi kerran veloituksetta. Muistathan, että asiakaspalveluaikoijen ulkopuolella et saa tuoda tutustujaa salille, ellei näin ole sovittu. “Vapaa-matkustajan” tuomisesta salille veloitamme sinulta 250€ tarkastusmaksun.

Minkälaisia ryhmäliikuntatunteja Sipoon Syke tarjoaa?

Ryhmäliikuntatarjontaan pääset kurkistamaan tästä. Meillä on niin kehonhuolto-, lihaskunto-, spinning-, kuin korkeatempoisia HIIT-tunteja.

Minkälaisia kuntoilulaitteita Sipoon Sykkeessä on?

Sipoon Sykkeessä on laadukkaat saksalaiset Gym80 vipuvarsi- ja painopakkalaitteet. Vapaa-painopuolella on riittävästi painoja jokaiselle ja cardio-osastolta löytyy juoksumattoja, cross-trainereita, pyöriä, soutulaitteita sekä vastusjuoksumatto.

Meiltä löytyy myös monipuolinen IronQube, jossa mielikuvitus on rajana sen suhteen minkälaista toiminnallista treeniä haluaa tehdä.

Onko ryhmäliikuntaan tai kuntosalille ikärajaa?

Ryhmäliikuntaan ja kuntosalille on 15v. Ikäraja. Huoltajan suostumuksella vähintään 15v täyttänyt saa kulkea keskuksessamme omalla ja huoltajien vastuulla. Yläikärajaa ei ole, eikä pidäkään ;)

Miten kulkujärjestelmä toimii?

Mikäli olet jo ladannut Sipoon Syke sovelluksen puhelimeesi niin pääset avaamaan kulkuoven sovelluksen kautta. MIkäli sinulla ei ole sovellusta vielä ladattuna, kannattaa se tehdä mutta pääset myös avaamaan oven rannekkeella tai tägillä.

Voinko ottaa lapseni mukaan, kun tulen kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille?

Tottakai, voit ottaa lapsesi mukaan ja jättää hänet omalla vastuulla lapsiparkkiin. Katso ajat milloin teemme seuraa lapsellesi ja keksimme hänelle kaikenlaista kivaa tästä.

Onko teillä pelkkää ryhmäliikuntajäsenyyttä?

Meidän mielestä ryhmäliikuntaan kannattaa myös sisällyttää kuntosaliharjoittelu ja siksi meillä ei ole erillistä ryhmäliikunta-jäsenyyttä.

Onko teidän tiloissa saunaa?

Naisten puolelta löytyy sauna kiukaalla ja miesten puolelta infrapunasauna.

Järjestääkö Sipoon Syke yrityksille tilaustunteja tai virkistys- ja tykypäiviä?

Kyllä. Lisätietoja yrityksille suunnatuista palveluista saat nettisivuiltamme. Voit myös laittaa aiheesta suoraan viestiä: info@sipoonsyke.fi

Saanko Sipoon Sykkeen jäsenenä jäsenetuja?

Kyllä, olemme parhaillaan rakentamassa jäsen-etu ja kumppanuusverkostoa. Jos haluat oman yrityksesi mukaan tai sinulla on ehdotus kuka voisi olla meille sopiva kumppani, niin laita viestiä anton@sipoonsyke.fi

Onko Sipoon Sykkeellä yrityksille omaa yhteistyösopimusta?

Kyllä, kaikki yrityssopimukset räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Sopimus riippuu yrityksen työntekijöiden määrästä ja siitä millä palveluilla yritys haluaa tukea työntekijöitään liikkumaan enemmän ja pitämään omasta kunnostaan huolta.


Kokeile nyt Sipoon Sykkeen ryhmäliikuntaa

Hanki tutustumisviikko nyt ja koe Sipoon Sykkeen ainutlaatuisuus. Me olemme koko perheen liikuntakeskus.

Lue lisää

#2 Blogi - Ruokailu

Kaikilla on kiire ja kun elää ruuhkavuosissa, ei ole aikaa edes hengittää...

Lue lisää

Kokemuksia

Tutustu WiseGymin asiakkaiden kokemuksiin.

Lue lisää

Mobiilisovellus - kysymyksiä ja vastauksia

Olemme koonneet tähän yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia liittyen uuteen mobiilisovellukseemme. Päivitämme tätä artikkelia jatkuvasti uusien kysymysten ilmaantuessa.

Lue lisää