#5 Blogi - Valmennus tekee vahvaksi

Lue tästä jäsenemme Annen mietteet valmennuksesta Ellin kanssa

Kaksi kertaa viikossa salitreeniä personal trainer Elli Woodwardin kanssa pitää minut järjissäni hektisen työelämän ja arjen pyörityksessä.


Alku oli tosin yhtä tuskaa. Oikean takareiden kipu vaivasi jatkuvasti, pelkästään kumartuminen sattui. Vaivaa ei koskaan diagnosoitu varmasti, työterveyslääkäri arveli sen olevan hermokipua, hieroja hoiti piriformista. Välttelin kipua aiheuttavia liikkeitä, joten harrastin lähinnä lenkkeilyä.


Aloitimme Ellin kanssa johdonmukaisen pakaralihasten vahvistamisen. Tärisevien reisien treenaamisesta on nyt tultu siihen, että pakaratreenissä nousee sata kiloa. Kivut katosivat alle puolessa vuodessa. Muutenkin kroppa on vahvistunut monipuolisen harjoittelun seurauksena. Ryhti on parempi ja kestävyysliikunta sujuu.

Vuorovaikutus pt:n ja asiakkaan välillä on sekin tärkeää. Lähden aina salilta hyväntuulisena ja pirteänä vaikka olisin tullut sisään haukotellen. Kiitos Ellin luontevan sosiaalisuuden, asiantuntevan ohjauksen ja kannustuksen. Kolme vuotta ollaan kohta yhdessä parannettu maailmaa ja minua!
Äärirajoillakin Elli pistää käymään säännöllisesti ja mikä sen parempaa. Omat rajat on hyvä tietää, jotta niitä voi venyttää. Yksin ei sitäkään tulisi tehtyä. Välillä joutuu ottamaan vähän rauhallisemmin. Parhaillaan kuntoutetaan jäätynyttä olkapäätä. Hitaasti mutta varmasti sekin vahvistuu.


Mobiilisovellus - kysymyksiä ja vastauksia

Olemme koonneet tähän yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia liittyen uuteen mobiilisovellukseemme. Päivitämme tätä artikkelia jatkuvasti uusien kysymysten ilmaantuessa.

Lue lisää

#4 Blogi - Alipalautuminen?

Kaikki on tehty oikein, mutta jokin mättää kuitenkin...missä vika?

Lue lisää

#3 Blogi - Uni

Lepoa on kahdenlaista: palauttavaa ja kuluttavaa

Lue lisää